Projektledare

Logotyp

Projektledare

BINAB utför tätskikt på entreprenad i både Sverige och Norge. Vi erbjuder även en rad moderna asfalts– och tätskiktsprodukter. Många av dem, som till exempel gjutasfalt, utvecklar och tillverkar vi själva. Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet.

NCC:s gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket BINAB. Vi utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt. I närmare 50 år har BINAB varit ledande i vår specialnisch med tätskikt och gjutasfalt. Vi erbjuder dig nya möjligheter att utvecklas i vår framgångsrika verksamhet, med ett självständigt, omväxlande och intressant arbete tillsammans med duktiga medarbetare.

I rollen som projektledare kommer du inom platschefgruppen driva och ansvara för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Du samordnar arbeten och produktion. Det kan även på sikt innebära ansvar för prissättning och anbud. I arbetsledarrollen ansvarar du för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål och du har ett ekonomiskt ansvar att projekten utförs inom de kalkylerade ramarna. I din roll leder du personal och underentreprenörer i deras arbete och du kommer även till viss del att vara ute och bearbeta marknaden. Hos BINAB får du arbeta i en specialistverksamhet med en familjär känsla och korta beslutsvägar, samtidigt som du har NCC-koncernen i ryggen.

Vi söker dig som har en grundutbildning inom teknik som tätskiktsmontör/takläggare, plåtslagare alternativt annan UE-roll inom bygg eller inom närliggande bransch eller har gått den långa vägen och arbetat sig uppåt. Du bör ha erfarenhet från en liknande roll där du har några års erfarenhet som arbetsledare eller projektledare. Du har god vana att leda ett team ute i produktion mot uppsatta mål. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana i Officepaketet.

Nya utmaningar, entreprenörsanda och relationsskapande samt trivas ute på fältet bland våra kunder och medarbetare är något som kännetecknar dig. Du är en drivande och affärsmässig person som har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. Som ledare ska du vara målinriktad, lyhörd och bra på att styra mot uppsatta projektkrav och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

Vi erbjuder en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Binab Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Linnéa Gilliusson, tel 08-520 017 50 linnea.gilliusson@jobway.se samt Oscar Thiele, tel 073-581 18 04 oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer