Fastighetstekniker

Logotyp

Fastighetstekniker

Hus-skötsel är ett väletablerat familjeföretag inom fastighetsbranschen. Företaget grundades 2013 i Stockholm. Vi arbetar både mot den kommersiella fastighetsägaren samt bostadsrättsföreningar med allt från felanmälan till underhåll. Vi har ett stort kontaktnät med underleverantörer som var och en är specialister på sitt område. Vi har en tajt sammanhållning i vårt team och arbetar hårt för att alla personer på företaget ska ha en lika viktig roll.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig fastighetstekniker för att stärka upp vårt team!

Som fastighetstekniker hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för företaget. Arbetsuppgifterna innefattar arbeten inom områdena ventilation, värme- & kylsystem, SBA, el, styr & regler samt VA. I denna roll arbetar du både mot BRF samt den kommersiella fastighetsägaren. Våra kunder finns över hela Stockholm men främst i söderort.

För att lyckas i rollen som fastighetstekniker hos oss ser vi att du har en god kunskap inom branschen samt att du känner dig erfaren nog att arbeta självständigt. Utöver detta söker vi dig som har god datavana, talar & skriver svenska samt innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt och familjärt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en platt organisation. Vi värnar högt om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·      Kollektivavtal, tjänstepension & friskvårdsbidrag.

·      Korta beslutsled inom organisationen.

·      Stora möjligheter till att vara med och påverka samt utveckla arbetssättet.

·      Goda utvecklingsmöjligheter internt i företaget.

·      Gemensamma aktiviteter, exempelvis resor till Spanien med hela teamet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Hus-skötsel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer