Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

MWM Bygg & Bostadsanpassning grundades 1994 och är ett etablerat företag inom bygg & bostadsanpassning. Vi har sedan start bestått av erfarna och skickliga medarbetare. Genom åren har vi arbetat med servicearbeten inom rör, el & snickeri där stor del av vår verksamhet riktar sig till kunder i behov av en bostadsanpassning i hemmet.

Vi har vårt kontor i Länna i södra Stockholm, vi verkar och arbetar dock med kunder över hela Storstockholm samt Mälardalen. I dagsläget är vi ett team på 11 medarbetare där vi har snickare, rörmokare, elektriker samt målare där samtliga har behörighet inom sitt område. I takt med att vi växer och expanderar vår verksamhet, letar vi efter vår nästa elektriker som vill vara med och ta företaget till nya nivåer!

För att du ska lyckas i rollen som serviceelektriker hos oss på MWM ser vi att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som elektriker samt gymnasial utbildning. Du arbetar självständigt i denna roll som elektriker på företaget och vi ser därmed att du innehar allmän behörighet.

Som person är du strukturerad, ordningsam och självgående. Vi ser även att du har god social förmåga, då en stor del av våra arbeten utförs i våra kunders hem. Det är även ett plus om du är tekniskt kunnig.  

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och aktivt hittar på saker tillsammans. Utöver detta kan vi även erbjuda:

  • En egen servicebil
  • Rikskort
  • Mobiltelefon
  • Friskvårdsbidrag samt kollektivavtal

Låter detta som en möjlighet för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan! I denna rekrytering samarbetar MWM Projekt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson, linnea.gilliusson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer