Ekonomiassistent

Logotyp

Ekonomiassistent

Sätra Motorcenter AB är ett spännande företag som ständigt växer och utvecklas. Vår affärsmodell bygger på att vi följer marknaden och anpassar vårt arbete och strategier utefter den. Detta innebär att vi arbetar mycket flexibelt, snabbt och agilt, vilket är egenskaper vi söker hos dem som arbetar hos oss.

Vi söker nu en engagerad och självständig ekonomiassistent med god samarbetsförmåga och som trivs med händelserika dagar där du får chans att visa din problemlösarförmåga.

Att du är strukturerad, noggrann och har en god känsla för service är viktigt för oss. Arbetet innefattar många moment och ansvarsområden såsom administrera bilorder, uppföljning av leveranser, fakturering och avstämningar.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom administration och ekonomi. Du har goda ekonomikunskaper och erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Det är även meriterande om du behärskar tyska eller danska. Körkort B för manuell växellåda är ett krav.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt hos ett välrenommerat företag med goda anställningsvillkor och som aktivt hittar på roliga saker för att personalen ska trivas!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sätra Motorcenter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert