Affärsutvecklare inom trädgård

Logotyp

Affärsutvecklare inom trädgård

Stockholm Trädgårdstjänst är ett växande företag verksam inom trädgårdsskötsel samt trädgårdsanläggning i hela Storstockholm. Vi är ett familjeföretag som grundades redan 1965 i Nacka och har därmed över 55 års erfarenhet i branschen. Vi på Stockholm Trädgårdstjänst värdesätter högsta kvalité i allt vi tar oss an hos samtliga kunder. Vi erbjuder tjänster inom allt ifrån gräsklippning till att anlägga en helt ny trädgård, murning, stensättning samt anlägga garageuppfarter. Våra kunder är både den enskilda privatpersonen samt de större företagen och bostadsrättsföreningar. I takt med att vi expanderar har vi även startat upp en filial i västerort.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig och driven affärsutvecklare till vårt kontor!

Arbetsuppgifter

Vi har spännande projekt i våra portföljer för hela Stockholm, med huvudkontoret i Saltsjö-boo samt en ny filial i Bromma. Vi söker nu efter en affärsutvecklare till huvudkontoret som tillsammans med oss vill utveckla bolaget och bygga upp en stark organisation. I rollen som affärsutvecklare hos oss på Stockholm Trädgårdstjänst arbetar du i en unik roll med att bygga upp vår anläggningsavdelning och se till att den utvecklas och växer. I rollen ansvarar du även för våra projekt från start till slut, alltifrån att behandla förfrågningar från befintliga samt nya kunder, genomföra behovsanalys ute hos kund, ansvara över anläggare på arbetet, projektera, beställa material, samtidigt som man tar in nya offerter kontinuerligt. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva företaget framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med VD, anläggare, kunder samt leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort driv och ett entreprenöriellt tankesätt, du har intresse av att bygga organisationer samt en viss erfarenhet inom detta. Du trivs i en utåtriktad position där initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord. Arbetslivserfarenhet inom trädgård/anläggning är inte ett krav, därmed ser vi gärna att du har en universitetsutbildning inom ekonomi eller liknande samt ett stort driv att utvecklas och lära. Utöver detta kräver rollen B-körkort, god datavana samt engelska & svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett väletablerat bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

–         Goda förmåner och god löneutveckling

–         Tjänstebil

–         En roll som kommer utvecklas väldigt mycket i takt med ökad erfarenhet

–         Flexibla arbetstider

I denna rekrytering samarbetar Stockholm Trädgårdstjänst med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer