Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

För drygt 20 år sedan var vi en av pionjärerna inom försäljning av luftvärmepumpar till villaägare i Mälardalen. Idag hjälper vi alla typer av fastighetsägare och företag, att få lägre energikostnader och behagligare inomhusklimat. Vi har idag projekterat och installerat tusentals anläggningar med luftkonditionering och värmepumpar.Luftmiljöbutiken har ett nära samarbete med Daikin, världsledande företag inom sitt verksamhetsområde och vi har för avsikt att utvecklas tillsammans med dem på den Svenska marknaden. Vårt upptagningsområde är främst Stockholms län men vi åtar oss även större uppdrag i övriga Sverige.

Det vi söker i dagsläget är en duktig och driven servicetekniker till vår avdelning i Stockholm!

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag. Arbetsuppgifterna innefattar att bland annat fläkt/motorbyten, installation av luftkonditionering och värmepumpar, service och felsökning på anläggningar och maskiner samt underhåll av diverse maskiner. I rollen utgår du hemifrån och arbetar främst gentemot privatpersoner samt en del fastighetsägare och företag. Rollen är dynamisk och du kommer att ta ett stort eget ansvar.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss bör du besitta ett stort tekniskt intresse, trivas i att bygga relationer med kunder samt vara en strukturerad och ordningsam person. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett spännande bolag som är väletablerat på marknaden. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

–         Goda förmåner

–         Servicebil

–         Interna utbildningar

–         Stort eget ansvar

–         God gemenskap i företaget.

I denna rekrytering samarbetar Luftmiljöbutiken med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 581 18 04, mail: oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer