VVS-projektör

Logotyp

VVS-projektör

QREO har många strängar på sin lyra. Vår erfarenhet och kunskap ligger både inom bygg, VVS och Programutveckling.

Inom VVS kan vi åta oss både kalkyljobb, projektering och mindre entreprenader.

I takt med att vi växer söker vi nu en VVS-projektör till vårt team i Stockholm.

Som handläggande/uppdragsledande VVS-projektör hos Qreo Stockholm har du en varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer ha en nyckelroll där du självständigt leder flera projekt i olika faser parallellt.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 3 år som VVS-projektör där du har arbetat med liknade projekt sedan tidigare. Du är ansvarstagande då arbetet innebär mycket frihet under ansvar. Vidare att du har lätt att skapa goda relationer, både med beställare och kollegor. har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med beställare och kollegor. 

Vi erbjuder dig en central roll i ett startup-företag med stabila fötter där du kommer ha stor frihet att utföra dina arbetsuppgifter. Vi har goda anställningsvillkor och generösa förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer