Styr- och VVS-konsult

Logotyp

Styr- och VVS-konsult

WIAB har idag 50 medarbetare med kunskap och erfarenhet inom energi- och installationsteknik. Hos oss finns tekniker specialiserade inom områdena Styr, Kyla, Ventilation, Värmepumpar, Värme och OVK/energi. Oavsett expertområde har varje tekniker en förståelse för helheten – en förutsättning för att kunna leverera bra installationsteknik.

Vi jobbar för att installationerna i fastigheten ska samverka optimalt, utifrån vetskapen att helhetssyn sänker driftkostnaderna. Samarbete mellan fackområdena, låg personalomsättning och lång erfarenhet innebär sammantaget att vi under åren samlat massor av värdefull kunskap. Vårt arbetssätt bygger på varje medarbetares kompetens och ansvarstagande. Som tekniker på WIAB

Vi söker efter en VVS-konsult med kunskaper inom styr till vårt team där du får en roll med väldigt brett spektra.

För att lyckas i rollen hos oss på WSAB:

·      Stort intresse för styr- och reglerteknik.

·      Kunskaper inom CAD.

·      Ett par års erfarenhet i rollen som VVS – konsult.

·      God kännedom i olika fastighetssystem.

·      Relevant utbildning inom VVS/energi.

Som person är du strukturerad och börjar alltid veckorna med att göra en agenda för veckan. Du är noggrann och förutseende i ditt arbetssätt med ett genuint intresse av att fortsätta utvecklas inom yrket. Vi ser att du är väldigt flexibel i din roll då du spenderar delar av dagarna på kontoret men lika gärna kan starta dom ute på något av våra projekt.

Vi erbjuder dig en plats i ett företag med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare och återkommande kunder. Möjligheten att styra och planera dina egna dagar är något som är ett stort plus i denna roll, du kan starta din dag hemifrån likväl som på något av våra kontor i Bromma eller Nacka.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar WSAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Amila Dresevic tel: 076-251 24 92 och Oscar Thiele tel: 073 – 58 11 804 Skicka din ansökan till amila.dresevic@jobway.se och/eller Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                             

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer