Arbetsledare ventilation

Logotyp

Arbetsledare ventilation

WIAB har idag 50 medarbetare med kunskap och erfarenhet inom energi- och installationsteknik. Hos oss finns tekniker specialiserade inom områdena Styr, Kyla, Ventilation, Värmepumpar, Värme och OVK/energi. Oavsett expertområde har varje tekniker en förståelse för helheten – en förutsättning för att kunna leverera bra installationsteknik.

Vi jobbar för att installationerna i fastigheten ska samverka optimalt, utifrån vetskapen att helhetssyn sänker driftkostnaderna. Samarbete mellan fackområdena, låg personalomsättning och lång erfarenhet innebär sammantaget att vi under åren samlat massor av värdefull kunskap. Vårt arbetssätt bygger på varje medarbetares kompetens och ansvarstagande. Som tekniker på WIAB

Tjänsten som arbetsledare innebär att du ansvarar för att planera, medverka samt gör uträkningar till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Du är även ansvarig för fördelningen mellan medarbetarna samt stöttning, coachning och problemlösning.

För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi att du har:

·      Minst 1 års erfarenhet av arbetsledning och erfarenhet inom ventilation

·      Som person ser vi att du är självgående, lösningsorienterad, flexibel, social, bra samarbetsförmåga med såväl kollegor som kunder samt öppen för nya utmaningar

·      Datorvana

·      Översiktlig kunskap av BAS P och U är meriterande

·      B-körkort

·      Svenska flytande i tal och skrift

Vi erbjuder dig en plats i ett företag med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare och återkommande kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar WIAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 58 11 804. Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                              

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer