Orderplockare

Logotyp

Orderplockare

Vi på Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Vi har vår verksamhet i Brunna, Kungsängen och för närvarande är vi ungefär 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

I takt med att företaget växer söker vi nu efter två orderplockare/merchandiser.

Som orderplockare blir du en del av vårt team som håller till ute på fältet. Du kommer att ansvara för ett flertal butiker i Storstockholm. Du kommer inleda veckorna med att ta emot beställningar för att sedan se till att dina butiker är väl påfyllda och håller en hög visuell nivå. En roll som innefattar god planering, högt tempo och ett öga för detaljer.Du kommer aktivt att arbeta med säljaren i ditt område för ständig uppföljning och utveckling.

För att lyckas i denna roll

·      Har några års erfarenhet av försäljning och orderplock i dagligvarubranschen.

·     Självklart är du ostintresserad och har du tidigare även arbetat med delikatesser och/eller butikskommunikation är det meriterande.

·      Du har en stark inre drivkraft och vill stärka vårt varumärke på marknaden.

·      Innehar B-körkort

·      God serviceförmåga

Vi erbjuder dig En flexibel arbetsplats där du utgår hemifrån och planerar dina egna veckor. Du får alla nödvändiga verktyg i såsom mobiltelefon, dator och surfplatta. Vill du komma till en arbetsplats där du får mycket frihet under ansvar och vara med och utveckla marknaden då ska du välja Engelmanns.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 – 511 617 41 och Oscar.Thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert