Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

LK Scandinavia har sedan 1980 talet levererat mätutrustningar i skandinavien och befinner sig i High End segmentet när det kommer till mätning. Idag arbetar vi även med de främsta laserskannerserna och även röntgenutrustningarna på marknaden från Nikon Metrology.

Med agenturer såsom LK Metrology, Nikon Metrology och Applied Precision API siktar vi på att alltid leverera det bästa tekniken har att erbjuda till våra kunder.

Vi har stora som små kunder alltifrån alla våra fordonstillverkare till enmansföretag, maskiner som går 3 skift och står i processer och andra i labmiljö.

I rollen som servicetekniker arbetar du självständigt med kalibrering, service och reparationer av mätutrustningarna ute i industrin. Du arbetar även med planerade underhållsinsatser och nyinstallationer. Vidare utför du felsökningar, analyser och levererar lösningsförslag till kunden.

Vi ser att du har: 

• God datorvana och Officepaketet

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom el och mekanik

• Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska

• B-körkort

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt din förmåga att lösa problem kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du en person som har förmågan att kommunicera tydligt samt en person som trivs med högt tempo.

Rollen innebär till stor del kundkontakt och därför har du stort fokus i dina leveranser för att kunden skall bli nöjd. Du utgår hemifrån och tjänsten innebär även en del resor.
Du trivs med att arbeta utifrån ett strukturerat förhållningssätt och du prioriterar rätt saker. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och att du gärna kommer med idéer och förslag. Ordning och reda är en viktig egenskap. En erfarenhet inom mätning är ett plus

Vi erbjuder dig ett företag där man känner en stor delaktighet och påverkan. Vi förespråkar en platt organisation som i sin tur lett till att vi knappt har någon personalomsättning.
Vi satsar väldigt mycket på våra produkter och håller oss ständigt uppdaterade på utrustningen i branschen. Vi tillhandahåller utbildningar till alla vår anställda och ser gärna att man växer i företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LK Scandinavia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways Oscar Thiele, tel 0735811804 & Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer