Innesäljare

Logotyp

Innesäljare

GDS Geo Drilling Solutions är sedan flera år en etablerad leverantör i Sverige som erbjuder sina skandinaviska kunder borrutrustning för försäljning och uthyrning. GDS produktportfölj riktar sig främst till områdena grundläggning, tunnel, damm och geoenergi. I portföljen finns bl. a. premiumprodukterna vattendrivna sänkborrhammare, WAI, från DrillKing, kolloidalkvarnar och injekteringspumpar från Colcrete Eurodrill och GDS egenutvecklade högtryckspumpar för vattendriven borrning. GDS marknadsför och säljer även WAI i Europa, Mellanöstern.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en innesäljare med ekonomiskt ansvar

Vi söker en innesäljare med ekonomiskt ansvar. Du kommer att arbeta med aktiv försäljning till de kunder som ringer in till företaget samt vara ansvarig för uppföljning av kunder. Arbetsuppgifterna fakturabearbetning, dagligt redovisningsarbete, orderhantering samt prishantering.

Du kommer även att fungera som ett stöd till utesäljarna, där du kan komma att skapa specialofferter samt gör eventuella uppföljningar. Huvudparten av arbetet utgår ifrån kontoret men kan ibland innebära direkta kundbesök ute hos kund.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en tidigare erfarenhet av inom försäljning och ekonomi. Ett plus är om du har en ekonomisk utbildning. Vidare bör du ha en god datorvana med kunskaper inom Office. Vi söker dig som älskar att skapa nya relationer, har ett extra öga för siffror med god ordning och struktur. En person som drivs utav ständig utveckling och föredrar en roll som är väldigt varierande.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett framgångsrikt bolag med en internationell marknad. Du kommer till ett trevligt och engagerat team som gärna ser att man kommer med nya idéer och bidrar till företagets utveckling Då detta är en ny tjänst har du möjlighet att vara med och utveckla din egen roll. Vi tillgodoser med bland annat laptop, företagstelefon samt milersättning.

Är du Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Geo Drilling Solutions med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel. 073 58 11 804. Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer