Kranbilsförare

Logotyp

Kranbilsförare

Sofia Mobilkranar är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet i branschen. Företaget grundades 1980 på Södermalm i Sofia församling och är numera ett väletablerat företag i Stockholmsområdet med mobilkranar i storleksklassen 40–160 ton och har även ett stort antal frihängande vibrohammare. Sofia mobilkranar AB är specialiserade inom grundläggningsarbeten. 

Kontoret för Sofia Mobilkranar AB ligger i Håga industriområde i Västerhaninge. Vi utför arbete med mobilkranar i hela Stor-Stockholmsområdet och våra vibrohammare hyres ut över hela landet.

Det saknar i dagsläget är en duktig kranbilsförare för att stärka upp vårt team!

Som kranbilsförare hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag. I dagsläget är vi 10 medarbetare och har en tät sammanhållning i gänget. Arbetsuppgifterna innefattar att huvudsakligen köra kranbil, leverera motvikter, vibrohammare, utrustning samt maskiner. I rollen arbetar du i en tät dialog med kontoret och de sköter även allt administrativt arbete runt omkring. Rollen är dynamisk och kan komma att innebära flexibla arbetstider för att vi ska kunna leverera med högsta kvalité till våra kunder.

För att lyckas i rollen som kranbilsförare hos oss ser vi att du har CE-körkort, samt att du innehar Yrkeskompetensbevis. Det är väldigt meriterande om du har yrkesbevis för fordonsmonteradkran. Utöver detta söker vi en individ med god kompetens inom området, som är utåtriktad och ansvarsfull med en hjälpsam inställning till arbetet och kollegorna.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en platt organisation. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·        Friskvårdsbidrag

·        Korta beslutsled inom organisationen

·        Flexibla arbetstider

·        Gemensamma aktiviteter

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sofia mobilkranar AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan till linnea.gilliusson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.                                                    

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer