Servicekoordinator

Logotyp

Servicekoordinator

Great Security är ett av de största säkerhetsbolagen i branschen som riktar sig främst mot företagskunder. Bolaget grundades 2007 med målet att bli ett rikstäckande säkerhetsföretag. Sedan dess har företaget haft en stark tillväxt för varje år. Under de senaste åren har flera lokala entreprenörsdrivna säkerhetsbolag anslutit sig till företaget, i och med detta arbetar över 300 anställda i koncernen i dagsläget, med målsättning att bli ännu större. Ta nu chansen att bli en del av detta expansiva företag genom att söka rollen som säkerhetstekniker.  

Great Security är inne i en mycket expansiv fas och satsar vidare på att kunna bemöta kunder på ett ännu bättre sätt.

Till vårt nya nationella servicecenter i Skarpnäck, Stockholm, söker vi en servicesamordnare som kan administrera och koordinera serviceärenden, ta emot, skapa, följa upp samt återrapportera ärenden. Vi söker dig som tycker om att samarbeta och har en utåtriktad och social personlighet, du blir en viktig spelare både internt och externt, med en passion för det du gör.

Detta är en perfekt roll för dig som har fallenhet för att bemöta kunder professionellt och är mån om att ge service. Du ska dessutom tycka om att vara med och sätta nya arbetssätt och arbetsstrukturer.

Som servicesamordnare kommer du till stor del att arbeta självständigt och strukturerat med koordinering, fjärrsupport, återrapportering till kund, ta fram faktureringsunderlag samt sköta fakturering. Du ska hjälpa till att erbjuda serviceavtal till våra kunder och kommer även se till att årsprover och revisioner görs enligt avtal.

För oss är vår värdegrund viktig; att vara intelligent, ansvarsfull och passionerad är att vara GREAT.

Kvalifikationer och egenskaper
Noggrannhet är en självklarhet för dig. Dina egenskaper bygger i övrigt på att vara flexibel, agera som en genuin lagspelare i avdelningen samt ha förmågan att förvandla eventuella problem i processer till en inspirerande utmaning. Du strävar alltid efter att effektivisera arbetet i avdelningen. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i sin roll ser vi som viktiga tillgångar. Teknisk erfarenhet är en merit.

Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli anställd direkt av Great Security. Har du ytterligare frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare: Nathalie Johansson på 08-520 017 56 eller mail: nathalie.johansson@jobway.se . Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer