Säljare

Logotyp

Säljare

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet. Företaget är i en stark utvecklingsfas och investerar för att bli ett ledande företag i branschen. Vi har under de senaste åren genomfört en digitalisering av företaget vilket gör att vi ligger långt fram och har idag en teknik att ta med oss i företagets utveckling.

En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi är också verksamma inom container, byggsäck, kranbilar, slambilar plus många specialfordon. Våra kontor är belägna i Vallentuna, Malmens grustag och i Norrtälje. Företaget driver även Trolldalstippen på Lidingö samt att vi öppnat en deponi utanför Norrtälje 2018. Vi är totalt 32 anställda på företaget. Under 2018 omsatte DKLBC ca 586 miljoner.

Arbetsuppgifter
I takt med att vi växer söker vi nu en driven säljare. Som säljare hos oss kommer du att vara spindeln i nätet och hålla ett väldigt hög kundfokus. Du kommer att sälja alltifrån containerlösningar, säckförsäljning och hyresmaskiner.
Du kommer att vara ute på fältet stora delar utav din tid och även ha hand om administrativa uppgifter. Säljbearbetning utav nya kunder samt befintliga kunder hos återförsäljare och byggarbetsplatser är något du kommer att göra dagligen. Att även ständigt följa upp potentiella kunder och presentera våra produkter. I ryggen har du den främsta leverantören i Storstockholm samt ett innovativt företag med 75 års erfarenhet.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av försäljning inom branschen
  • Är van att jobba självständigt och ta stort eget ansvar.
  • Har mycket god lokal kännedom i Storstockholm.
  • Kan hantera ett högt tempo samt är stresstålig.
  • Är förtroendeingivande samt kan hantera olika personligheter och viljor.
  • Är noggrann, strukturerad, serviceinriktad samt samarbetsvillig.
  • Har goda kunskaper i Officepaketet.
  • Är relationsskapande och har god entreprenörsanda
  • Har du ett kontaktnät sen innan är det ett stort plus

Vi erbjuder dig
Ett spännande säljarbete med stor variation av kunder samt en väldigt stark produktportfölj. Vill du komma till ett företag med målinriktade kollegor som ständigt strävar mot att uppnå bästa möjliga resultat och utveckla varandra. Det finns självklart utbildnings- och utvecklingsmöjligheter
Du får tillgång till en tjänstebil, kollektivavtal, hälsokontroller samt en hel del andra fina förmåner.

Intresserad och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar DKLBC AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 08 – 511 617 41 Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer