Butiksansvarig låssmed

Logotyp

Butiksansvarig låssmed

Spånga Lås AB tillhandahåller högkvalitativa säkerhetsprodukter till privatpersoner, företag, myndigheter, BRF och fastighetsbolag. Vårt arbetsområde är huvudsakligen lås och beslagning av Dörrar. Vi ska alltid arbeta med hög kvalité och kompetens hos utbildad personal.

Spånga ingår i BIAB-gruppen sedan 2019, tillsammans är vi ett 30 tal anställda som bedriver verksamhet inom säkerhet – inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar

I takt med företagets utveckling söker vi en butiksansvarig

Som butiksansvarig kommer du jobba i vår trevliga lås och säkerhetsbutik i Spånga.

I rollen som butiksansvarig hos oss har du totalansvaret över butiken. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. kontakt med kunder och leverantörer, tillverkningar av nycklar, lägga cylindrar, sköta om butiken och kassan, plocka ihop samt göra orderbeställningar. Du planerar och samordnar samtliga arbeten samt upprätthåller prisförfrågan och offerter till kund.

Vi söker dig med några års erfarenhet av branschen. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud (Assa, Kaba, Dorma, Geze m fl).

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik mm. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van vid att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vidare att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Svenska i tal och skrift är krav. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.

Kvalifikationer:

  • Erfarenhet av liknande jobb
  • God datorvana
  • Serviceinriktad och flexibel
  • Ordningsam och ansvarskännande
  • Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp
  • B-körkort

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder fina förmåner så som friskvård, tjänstebil och utbildning. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Spånga lås med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56 alt nathalie.johansson@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert