Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

JCDecaux grundades 1964 i Lyon i sydöstra Frankrike och är en global koncern som finns i de största städerna i över 80 länder. I Sverige drivs verksamheten i de 25 största städerna från Malmö i söder till Luleå i norr. Med över 50 års erfarenhet vågar vi kalla oss experter på utomhusreklam.

Nu söker vi en Servicetekniker till Stockholm med utgång från vår depå i Spånga

Som Servicetekniker har du en variationsrik och ansvarsfull roll. I tjänsten arbetar du utomhus året runt, med utgångspunkt från depån i Spånga. Tjänsten bygger på elektriskt/tekniskt underhåll, service, felsökning samt studera felkoder för att lösa de tekniska utmaningar som uppstått på våra automatiserade offentliga toaletter, digitala utrustningar samt bildväxlare.

För att lyckas i rollen har du teknisk erfarenhet samt elektrikerutbildning. Utöver kompetens inom el ser vi gärna att du har grundläggande kunskap inom styr- och regler. Som person är du lösningsorienterad och trivs med ett självständigt arbete där yrkesstolthet troligen är en av dina starkaste drivkrafter. B-körkort är ett krav.   

Vi erbjuder dig en flexibel roll på ett globalt och välmående företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina medarbetare. Vidare kommer du genomgå såväl interna som externa utbildningar, för att din kompetens ska hållas à jour. För rätt person erbjuds bra ersättning inklusive förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele 073 58 11 804 eller Oscar.thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert