Brandlarmstekniker

Logotyp

Brandlarmstekniker

Nokas etablerades 1987 och är idag en ledande säkerhetskoncern med verksamhet i Norge, Sverige, Danmark och Finland. I och med förvärvet av AVARN Security så blir vi nu en ännu starkare aktör på marknaden. Vår vision är att vara ”Europas ledande totalleverantör av trygghet för människor och värden”. Koncernen har i dag cirka 17 000 medarbetare som alla bidrar till att stödja vår slogan ”Tryggheten vi ger”.

I takt med att vi växer söker vi nu en brandlarmstekniker till vårt team i Region Öst:

Som brandlarmstekniker hos Nokas har du en varierad tjänst där du själv ansvarar för din arbetsdag. Du kommer arbeta med installation, driftsättning och service av brandlarm anslutna till larmcentral. Arbetsområdet kommer främst vara Storstockholm men innefattas av region öst som sträcker sig ifrån Gävle ner till Nyköping.

För att lyckas i rollen behöver du ha minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med brandlarm. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare har du för vana att självständigt kunna fylla i dokument som provningsprotokoll och färdigställandeprotokoll.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad. Du är duktig på att planera och ansvara för din egen tid vid självständigt arbete. Samtidigt har du en positiv attityd som gör det lätt för dig att arbeta i team.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag som är bäst i klassen. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag med goda utvecklingsmöjligheter som vet att personalen är grunden i vår verksamhet. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se, 0730 53 61 36. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer