Säkerhetstekniker

Logotyp

Säkerhetstekniker

Great Security är ett av de största säkerhetsbolagen i branschen som riktar sig främst mot företagskunder. Bolaget grundades 2007 med målet att bli ett rikstäckande säkerhetsföretag. Sedan dess har företaget haft en stark tillväxt för varje år. Under de senaste åren har flera lokala entreprenörsdrivna säkerhetsbolag anslutit sig till företaget, i och med detta arbetar över 300 anställda i koncernen i dagsläget, med målsättning att bli ännu större. Ta nu chansen att bli en del av detta expansiva företag genom att söka rollen som säkerhetstekniker.  

Vi söker nu efter en erfaren säkerhetstekniker med syfte att förstärka teamet. I rollen som servicetekniker arbetar du med installation, driftsättning och service på certifierade produkter inom inbrottslarm, CCTV, brandlarm samt passagesystem. Erfarenhet av brandlarmsinstallation eller annan spetskompetens är meriterande.

Vi söker dig som

·        Har minst 5 års erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker.

·        Är serviceinriktad och vågar ta för dig i arbetet.

·        Kan ha en tydlig och rak dialog med kund.

·        Besitter helhetstänket genom hela processen.

·        Körkort B.

·        Svenska i tal och skrift.

Som person trivs du med att ha en ansvarstagande roll och strävar alltid efter en hög professionalism. Du är självgående, driven, har en god kommunikationsförmåga samt har lätt att bygga relationer. För trivas på Great Security är det meriterande om du strävar efter att vidareutvecklas i din roll inom verksamheten.

Övrig information

·        Finns stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

·        Great Academy- kompetensprogram för att utveckla ledare inom koncernen.

·        Utgår hemifrån.

·        Förmånsbil i form av en personbil/ servicebil.

·        Utdrag ur brottsregister vid anställning.

Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli anställd direkt av Great Security. Har du ytterligare frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare: Nathalie Johansson på 08-520 017 56 eller mail: nathalie.johansson@jobway.se . Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer