Kyltekniker

Logotyp

Kyltekniker

Svensk Villavärme AB är nu inne på sitt 5e år med försäljning och installation av alla typer av värmepumpar. Vi säljer och installerar luft/luft värmepumpar av de största fabrikaten i Sverige. Mitsubishi Electric – Panasonic – Gree och Daikin.
Vi installerar även Bergvärme – Luft/Vatten och Frånluft i Göteborgsregionen. Även här är det de stora fabrikaten som gäller Nibe – CTC – Mitsubishi Electric.

Då vi växer oss starkare söker vi nu en duktig självgående kyltekniker/kylmontör. Kyltekniker/kylmontör skall i första hand installera luft/luft värmepumpar i Göteborgsregionen men kommer även att samarbeta med våra VVS-tekniker och installera luft/vatten värmepumpar. Vi installerar hos privatpersoner och företag. Vi ser gärna att man kan arbeta självständigt på många av jobben men vid större arbeten jobbar man i Team.

Vi ser gärna att du är självgående och har arbetat med installation och service av värmepumpar tidigare. Du ska inneha B-körkort och Kylcertikat.1. Bokning av installationer görs utav din närmaste chef men samtidigt har du friheten att kunna ändra i din dagsplanering. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi hoppas att du vill vara med oss i framtiden och utveckla vårt företag. Man utgår hemifrån i sin servicebil för att få så smidig arbetsdag som möjligt för sig själv och kunderna. Vi erbjuder gärna en bra lön till rätt person.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Svensk Villavärme AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 08 517 641 och Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert