Uthyrare

Logotyp

Uthyrare

ITEX Rental med mer än 30 års erfarenhet av maskinuthyrning för bygg & anläggningsbranschen är en av Storstockholms större fristående uthyrare. Vi är ett företag som ständigt växer och har planerat att öppna flera nya depåer under de kommande två åren. ITEX strävar efter en arbetsplats där alla medarbetare – oavsett kön, etnicitet, religion eller ålder – har en möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll. Vi jobbar aktivt för att främja attityder och värderingar som leder till likabehandling, respekt och öppenhet.

I rollen som uthyrare är du rådgivare i valet av produkt och tjänst för kunden. Du ansvarar för hela uthyrningsflödet från kundens beställning till uppföljning. Vilket innefattar kontroll av tillgång av maskiner, boka leverans, registrerar in beställning i uthyrningsprogrammet.
Även administration av nya kunder med kreditprövningar och avtalshantering samt underlag för fakturering ingår. Du har din arbetsplats i kundmottagningen på hyrcentret i Bromma. Datorn och telefonen är dina främsta arbetsredskap.

För att lyckas i rollen har du grundläggande datakunskaper i MS Office. Du behärskar svenska i tal och skrift samt engelska i tal då många av våra kunder är utländska företag. B-körkort är ett krav.
Vi ser gärna att du har maskinkunskap, erfarenhet från uthyrningsverksamhet, byggbranschen eller likvärdigt. Som person brinner du för att skapa goda relationer och ge god service. Du trivs när det är högt tempo, vågar ta egna initiativ och har god entreprenörsanda.

Vi erbjuder en roll i ett företag som är i en expansiv fas med goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi erbjuder marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och ett flertal utbildningar internt. Tjänsten är på heltid och du har goda möjligheter till fast tjänst efter en initial visstidsanställning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 08 511 617 41 och Oscar.thiele@jobway.se Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert