Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

TP Mur & Puts är ett väletablerat namn i branschen och vi befinner oss just nu i en stark tillväxtfas. Vi utför invändiga och utvändiga murnings-och putsningsarbeten med traditionell färgsättning av fasader.  Vi söker en driven och självgående arbetsledare till vårt team som gillar att vara spindeln i nätet.

Du blir en del av familjärt företag där vi har låg personalomsättning och vi satsar mycket på personlig utveckling. Vi blir ofta rekommenderade av byggbranschen och det ser vi som ett kvitto på väl utförda uppdrag! Nu vill vi hitta medarbetare som vill vara med och utveckla och utvecklas tillsammans med oss!

Rollen:

Som arbetsledare hos oss har du en nyckelroll i att driva och leda projekt framåt. Du ansvarar för egna delar i projekt tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Rollen innefattar att du är involverad i både det dagliga arbetet samt i den långsiktiga planeringen. Vidare att du leder, planerar och fördelar produktionen samt följer upp tidsplaner och utförande efter kundens önskemål.

Din profil:

Vi söker dig som har en yrkesbakgrund som murare samt har rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. Du har god datavana samt hanterar produktionsadministration i ditt dagliga arbete. 

Du bör vara självgående i ditt arbete och förstå vikten av att planera och arbeta med tidsplaner. Du är orädd och då du kommer ha mycket kontakt med såväl kunder som medarbetare är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att vara ”spindeln i nätet”. Vidare att du som person är ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta. 

Vi erbjuder:

TP Mur & Puts grundades 1993 och har kontor i Skogås utanför Stockholm. Våra kunder är b.la Skanska, NCC och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar med spännande och attraktiva projekt. Vi erbjuder dig som medarbetare stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du jobbar med. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson, tel: 08 520 017 50. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer