Säkerhetstekniker

Logotyp

Säkerhetstekniker

ABEA Larmteknik AB grundades 2010 av Gunnar Asp och är idag en certifierad anläggarfirma inom inbrottslarm.  Certifieringen är ett kvitto på omfattande kunskap och kvalitet och innebär att vi ställer högre krav på vår verksamhet. 

ABEA Larmteknik AB arbetar alltid med att ge totala säkerhetslösningen för våra kunder och är inriktat på elektronisk säkerhet såsom inbrottslarm, passersystem, kamerabevakning, trygghetslarm & brand/rökvarningsystem. Vi jobbar såväl med nyinstallation som komplettering och service på befintliga system. 

I takt med företagets utveckling söker vi en säkerhetstekniker till vårt team.

I tjänsten som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med att installera, driftsätta och serva inbrottslarm, CCTV, brandlarm, trygghetslarm samt passagesystem. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.

Vi söker dig som har jobbat med svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm lika karaktär. Har du även arbetat med systemen Galaxy, SPC, Teletec, RB2010, Bosch, Arx eller Aptus är de meriterade men inget krav

Som person är du noggrann och självgående i ditt arbetssätt och tar initiativ samt arbetar med fokus på att lösa uppgifterna. Du kommer att vara ABEA Larmtekniks ansikte ute hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Du utgår direkt från ditt hem gentemot kund.

Körkort B, samt att du talar och skriver svenska obehindrat är ett krav. Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregister att krävas.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor. ABEA Larmteknik satsar mycket på sin personal, har bra förmåner, strävar efter hög trivsel samt gör mycket ihop för att stärka teamkänslan.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av ABEA Larmteknik AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer