Sprinklerkonstruktör

Logotyp

Sprinklerkonstruktör

ASK Sprinkler AB grundades 2016 och inom affärsområdet brandskydd vattensprinkler erbjuder vi konstruktion, nyinstallation, rot och service av sprinkleranläggningar. Huvuddelen av våra kunder finns bland fastighetsägare. driftbolag och byggnadsföretag. Vi är i dagsläget 17 anställda och har kontor på Södermalm.

Vår konkurrenskraft är baserad på många års erfarenhet och nära samarbete med våra kunder. Vi bedriver verksamhet i mälardalsregionen med fokus på Stockholmsmarknaden. Vi har kompetensen, motivationen och kontakterna för att lyckas driva projekt framgångsrikt för samtliga inblandade parter. Samtliga delägare har lång erfarenhet, högt tekniskt kunnande och väl inarbetade kontaktnät.

I takt med att vi växer så söker vi en sprinklerkonstruktör till vårt team.

Som sprinklerkonstruktör hos oss kommer du ha ett eget ansvar att driva projekt i alla storlekar. Vi arbetar idag i MagiCad och det krävs därför att du behärskar AutoCad och MagiCad för denna tjänst. Merparten av våra projekt utförs som totalentreprenader där konstruktionen sker i nära samarbete med projektledare och montörer. Utöver detta kommer du ha kundkontakt för att hela tiden stämma av kundens behov och säkerställa så att arbetet blir korrekt utfört.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 3 år med liknande arbetsuppgifter. Du skall ha god förståelse i de processer en totalentreprenad
omfattar. Erfarenhet av sprinkler är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person har förmågan att driva projekt framåt samt att du är ordningsam och strukturerad.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och gillar att aktivt hitta på aktiviteter tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ask Sprinkler AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer