Målare

Logotyp

Målare

Trexab Måleri är ett familjeföretag som har funnits sedan 2005 och drivs av Ulf Tingström. I dagsläget är vi 10 anställda och omsätter 20 mkr. Vi utför alla slags måleri åt alla typer av större företagskunder och som underleverantör till Trexab Bygg & Sanering.

Vår erfarenhet av spårbunden miljö sträcker sig tillbaka till år 2000. Vi har sedan dess alltid haft hög service och kvalitet på vårt arbete. Vår starka drivkraft för att uppnå våra kunders krav, behov och förväntan är viljan att hela tiden utvecklas, bli bättre, arbeta smartare och mer hållbart över tid.

I takt med att vi växer söker vi målare till vårt team.

Som målare hos oss har du en varierad tjänst. Du tar hand om dina egna projekt och arbetar med allt från service till nyproduktion. Du planerar dina dagar på ett tidseffektivt sätt och har daglig kontakt med både kund som kollegor.

Mestadels av våra arbeten är belägna i Stockholm men arbete på annan ort förekommer.

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år som målare och har en yrkesutbildning inom måleri. Har du arbetat med varierade måleriarbeten tidigare är det meriterande men inget krav.

Svenska i tal & skrift samt B-körkort är krav.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten. Det innebär att vi hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt. 

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer