Fiber/datatekniker

Logotyp

Fiber/datatekniker

Optocare utför installationer inom tele och data med särskild kompetens inom fiberoptiska nät. Vi verkar i första hand i storstockholmsområdet men kan även, genom samarbetspartners på flertalet orter i Sverige, erbjuda tjänster inom affärsområdet i stora delar av landet. Vår affärsidé är att kunna erbjuda ett helhetsåtagande till hög kvalité och till ett konkurrenskraftigt pris med allt från installation, projektering, arbetsledning, till registrering och dokumentation i AutoCad. Vi har en mycket väl bestyckad instrumentpark med fibersvetsar, blåsfiberutrustning samt de senaste testinstrumenten för såväl koppar som fiber. Vi kan leverera certifierade datanät med till exempelvis Cat 6-standard samt certifierade fibernät vare sig det gäller traditionell fiberkabel eller blåsfibersystem. Vi har stort yrkeskunnande, är lösningsorienterade, glada och positiva och levererar alltid professionella och snyggt utförda arbeten som vi är stolta över. Vi vill att våra uppdragsgivares förväntningar varje gång ska överträffas. Detta är något vi lyckats bra med, då vår kundbas ständigt växer, samtidigt som kunderna ofta återvänder till oss med fler uppdrag.

Vår verksamhet växer och vi behöver fler duktiga fiber/datatekniker

Som fiber/datatekniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av fibersvetsning, fiberblåsning, tekniska installationer, felsökningar och kabeldragning. Utöver dina huvudsakliga arbetsuppgifter tillkommer även skrivande av egenkontroller och rapporter som är minst lika viktiga. Du kommer ingå i ett arbetslag där ni jobbar i team om två eller fler. Vi arbetar med både stora och små kunder, i miljöer såsom, kontor, datahallar, skolor och byggentreprenader m.fl.

För att lyckas i denna roll krävs det att du har yrkesvana från branschen i minst 2 år. Du har ett intresse för fiber och teknik och en vilja att utvecklas. Viktigt för oss är också att du är en förtroendeingivande person. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregistret att krävas.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag som har god gemenskap, Hos oss blir man en i gänget. Du kommer vara en del av ett tryggt och framgångsrikt företag. Vi lägger stor vikt vid att vårda personal och vill att de ska trivas och ha kul på jobbet. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Optocare med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nathalie Johansson tel 08-520 017 56 eller nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert