Marknadsansvarig

Logotyp

Marknadsansvarig

Vi på Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Vi har vår verksamhet i Brunna, Kungsängen och för närvarande är vi ungefär 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

I takt med att vi växer söker vi efter en marknadsansvarig till vårt team.Som marknadsansvarig kommer du att arbeta i våra projekt och vara ansvarig för bland annat företagspresentationer, sociala medier och vara en viktig spelpjäs i utvecklingen utav företagets marknadsavdelning. Att komma med nya idéer och strategier är något som välkomnas i denna roll. Att driva och analysera kampanjer kommer vara en del utav din vardag. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas inom företaget och få mer ansvar.

Vi söker dig som har en erfarenhet utav tryckproduktion och formgivning. En person som inte är rädd för att ta i och gärna vågar tänka utanför boxen. Här får du vara med hela vägen från start till mål, du kommer att arbeta nära dina chefer och bolla tankar och idéer. En driftig person som är duktig på att uttrycka sig i skrift och kunna sätta den extra touchen som gör skillnad i rätt riktning. Vi erbjuder dig ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande. Du kommer att få en variationsrik vardag och delta i häftiga projekt. Vi har en stor gemenskap och arbetar mellan avdelningarna. Vi som arbetar hos Engelmanns tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 08- 511 617 41. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert