Erfaren Revisorassistent

Logotyp

Erfaren Revisorassistent

Certe Revision är en ung revisionsbyrå som startade 2011 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Vi är i dag 15 engagerade medarbetare som ständigt söker utmanande arbetsuppgifter. Vi är revisionsbyrån som bryr sig om våra kunder och medarbetare. 

I våra uppdrag strävar vi efter att erbjuda kunderna mycket hög kompetens och tillgänglighet kombinerat med ett proaktivt och personligt samarbete. Vi arbetar främst tillsammans med ägarledda företag i olika storlekar samt bostadsrättsföreningar.

I takt med att vi växer söker vi en erfaren revisorassistent.

I rollen som erfaren revisorsassistent kommer du, tillsammans med dina kollegor, genomföra och ansvara för revisioner av ägarledda aktiebolag och bostadsrättsföreningar samt fungera som rådgivare i ekonomiska frågor. Vissa perioder är mer intensiva och kan innebära visst övertidsarbete. Du kommer att handleda yngre kollegor och ansvara för kontakt med våra kunder i frågor avseende redovisning och skatter.

Genom utbildning och praktisk erfarenhet växer du och får nya utmaningar i den takt som passar dig. Till ditt stöd har du en auktoriserad revisor som mentor. Tillsammans arbetar ni fram din personliga utvecklingsplan för att bli auktoriserad revisor. Det här är en social roll med många kontaktytor där du samarbetar med kollegorna på Certe Revision, våra kunder och ofta redovisningsbyråer.

För att lyckas hos oss krävs det att du trivs i ett socialt och omväxlande arbete samt vill lägga ned stort engagemang i ditt arbete. Du är ansvarsfull och noggrann samt flexibel, nyfiken och initiativrik.

För att arbeta hos oss måste du uppfylla Revisorsnämndens teoretiska krav för auktorisation och det är viktigt att du har god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift, i svenska och engelska.

Troligtvis arbetar du i dag på en större revisionsbyrå, men vill ha en bättre balans i livet, samt arbeta närmare dina kunder i ett företag där du har stora möjligheter att påverka din och dina kollegors vardag.

Vi erbjuder dig Som medarbetare på Certe Revision har du goda utvecklingsmöjligheter och du erbjuds en tjänst i ett företag som du kan växa i. Du kommer att följa företagets utbildningsplan med målet att bli auktoriserad revisor. 

Certe Revision är ett växande företag där du kommer kunna påverka ditt arbetsinnehåll och din arbetsroll efter kunskap och intresse – och i förlängningen även företagets erbjudande till våra kunder.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, 08-511 617 41. Skicka din ansökan
snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi går igenom ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan i dag

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer