Operativ chef

Logotyp

Operativ chef

I takt med att vi växer söker vi nu en driven operativ chef till vårt team.

Som operativ chef hos oss kommer du vara ute med ”kontoret på fickan” för att träffa våra befintliga och potentiella kunder samt tillse att alla projekt vi är involverade i rullar på som de ska. Vidare att du tillsammans med yrkesarbetare samt platsledning ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande.

Du kommer att använda ditt befintliga kontaktnät till att skapa nya affärer genom att ta an nya projekt. Vidare skapar du merförsäljning genom att erbjuda samtliga av våra tjänster inom Kraft (el) och Klimat (värme) till våra pågående projekt och befintliga kunder. Som operativ chef kommer du ha en central roll i företag och har ett nära samarbete med VD för att utveckla företaget framåt.

Du har strategisk höjd och ser till helheten, samtidigt som du kan vara operativ och dagligen leder arbetet framåt. Till din hjälp kommer du ha två seniora arbetsledare som hjälper dig i den dagliga driften.

För att lyckas i denna roll kan du vara utbildad byggnadsingenjör alternativt ha en yrkesarbetarbakgrund inom bygg eller elbranschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson tel:08 520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer