VVS-Montör till Ösmo Rör AB

Logotyp

VVS-Montör till Ösmo Rör AB

Ösmo Rör AB är ett familjeföretag som startades 1972. Vi ägnar oss främst åt traditionella VVS-arbeten inom service men har även stor erfarenhet av fastighetsservice. Vi erbjuder jour utöver normal arbetstid inom felsökning av alla områden. Ösmo Rör har bedrivit fastighetsjour åt både privatpersoner och företag som exempelvis HSB, brandkåren, Nynäshamn kommun, Telge Energi, Energi, Riksbyggen, Dalkia, Dufab, m.m. Vi är en liten organisation med snabb kundservice och god kvalitét som resulterar i nöjda kunder. Vårt kontor ligger i Ösmo och vi jobbar främst på södra sidan Stockholm.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en VVS-Montör

Som VVS-montör hos oss kommer du arbeta med servicearbeten ute hos våra kunder. Vi arbetar bl.a. med vattenrening, pumpar, brunnar och mycket mer.

För att lyckas i rollen är har du några års erfarenhet som VVS-montör. Du är självgående och drivs av att jobba med frihet under ansvar. Du gillar att styra dina egna dagar samt att lösa problem. B-Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös, driven och ansvarsfull. Du är social och gillar att prata med nya människor.

Vi erbjuder dig att komma till ett familjärt bolag med snabba beslutsvägar. Vi är ett företag med snabba beslutsvägar och fina förmåner, samt förmånlig lön.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer