Arbetsledare – anläggning

Logotyp

Arbetsledare – anläggning

TME är ett aktiebolag med sätet i Stockholm som sysselsätter 20 heltidsanställda. Vi har 8 grävmaskiner, 3 Lastbilar 7 st lastmaskiner m.m. Vi vänder oss i första hand till Kommuner, landsting och Bostadsrättsföreningar som kunder. I huvudsak utför vi hela projekten i egen regi med egna maskiner och manskap.

TME AB har i dag en årsomsättning på ca 100 milj och vi är 25 heltidsanställda. Vi har en egen kvalitetsplan som anpassas efter respektive objekt samt ansluter till ISO 9001. Självklart har all vår personal ID06. Våra största kunder är Skanska, Peab, HSB, Infratek, Siemens, Vattenfall.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en arbetsledare

Som arbetsledare hos oss kommer du utgå hemifrån i bil. Jobben är i hela Storstockholm men vi försöker anpassa jobben efter vart du bor. Du kommer ansvara för 1-3 projekt åt gången, uppdragstiden kan vara från några månader upp till flera år. Du blir ansvarig för 5-20 personer åt gången, men hjälps åt tillsammans med några av våra andra arbetsledare. Vi ser gärna att du gått hela vägen från anläggare upp till rollen som arbetsledare och det är bra om du kan läsa ritningar. Du kommer har mycket kundkontakt och kommer rapportera direkt till platschefen. B-Körkort och förarbevis är krav.

Som person är du ambitiös, självgående och gillar att vara med och driva företaget framåt. Hos oss finns alla möjligheter att kliva i karriärsstegen. Då vi har många internationella kunder är det viktigt att du kan engelska. Det är meriterande om du kan ryska, lettiska eller polska.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag med fina utvecklingsmöjligheter och kollektivavtal! Du styr dina dagar själv och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Bil, friskvård, telefon och bra sammanhållning är några förmåner vi erbjuder. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans och försöker ganska otta att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer