Affärschef – säkerhet

Logotyp

Affärschef – säkerhet

Skylink AB är ett grossistföretag som ingår i Weland koncernen. Vår affärsidé är att vara fullsortimentsleverantör av allt inom fysiska säkerhetsprodukter likaså är vi komplett leverantör av utrustning för el/smarta-hems system.

Vi på Skylink erbjuder hög servicegrad och hjälp med projektering. Vår ambition är hög kvalitet, snabba leveranser samt att erbjuda rätt utrustning till rätt pris. Vi finns i Mölndal (Göteborg), där vi har såväl kontor som lager.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven säljchef till vårt team.

I rollen som säljchef kommer du att ansvara för försäljningen. Ditt team består av två erfarna säljare som du ansvarar för att leda, följa upp och utveckla. Rollen innebär även ett helhetsansvar över såväl befintliga som nya kunder samt att driva och långsiktigt utveckla dessa kundrelationer. I dialog med dina medarbetare sätter du mål och aktivitetsplaner för varje säljare utifrån bolagets långsiktiga strategi, följer upp resultat och vid behov säkerställer att nödvändiga åtgärder vidtas för att uppnå målen.

För att lyckas i denna roll söker vi dig som har erfarenhet från försäljning med teknisk inriktning och vill ta nästa steg i din karriär. Kanske arbetar du idag som teknisk säljare eller teamleader och vill ta nästa steg?

Som person är du kundfokuserad och förstår vikten av att ge en förstklassig service. Du har lätt för att skapa förtroende och trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare är du affärsorienterad och motiveras av att nå högt uppsatta resultat. Meriterade är kunskaper inom KNX-system och smarta hem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att leda projekt framåt. Du har en positiv attityd samt ser utveckling och effektivisering som något positivt

Vi erbjuder dig en roll på ett framgångsrikt företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för att stärka sammanhållningen. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Du kommer kunna vara med och påverka verksamheten i stor utsträckning. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08- 520 017 56, eller till nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert