Kyltekniker

Logotyp

Kyltekniker

El & Kylservice AB (ELKYL) är ett familjeägt företag som har funnits sedan 1981. Idag är vi en helhetsleverantör av leverans, installation, service och reparationer på el- och kylanläggningar inom hela Mälardalen och Stor Stockholmsområdet. Idag är vi 14 anställda och har kontor i Riala i Norrtälje kommun.

I takt med att vi växer söker vi kyltekniker till vårt team.

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med service, felsökning och underhåll av kylanläggningar samt installation av komfortkyla och värmepumpar. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 3 års erfarenhet som kyltekniker med kylcertifikat. Har du kunskaper inom styr och regler och har arbetat med större entreprenader är det meriterande men inget krav. Ditt arbete är mycket varierande och därav ser vi att du är självgående och van att ta egna beslut. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. Som person ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både kollegor och våra kunder. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi värnar om varandra och arbetar med varandra som ett lag. Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer