AWS-utvecklare

Logotyp

AWS-utvecklare

XXL är den största och snabbast växande sport- och utomhushandlaren i Skandinavien med 82 varuhus varav 24 i Sverige, 5500 medarbetare och över 40 miljoner sidvisningar varje månad. Under kommande år kommer vår expansion fortsätta såväl nationellt som internationellt.

Just nu står vi inför en omfattande digital satsning och söker därför dig som är en skillad

AWS-utvecklare med möjlighet till lead role.

Som AWS-utvecklare är du stationerad på kontoret vid vår Flagship Store – Bromma Blocks. Du ansvarar för utveckling av nya tjänster i AWS samt förbättringar och uppgraderingar av befintliga AWS-tjänster. I och med den ständigt föränderliga AWS-portföljen arbetar du proaktivt i syfte att finna förbättringar och alternativa lösningar.

För att lyckas i denna roll har du ett par års erfarenhet som utvecklare, gärna från AWS. Du är skicklig på att skapa en underhållbar infrastruktur i kombination med en god analytisk förmåga för att förstå affärsnyttan. Har du dessutom erfarenhet från e-handel är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är självständig, drivande och resultatorienterad med en god förmåga att driva projekt i mål. Vi tror att du motiveras av att leverera god kvalité och att du har lika höga förväntningar på dig själv som på din omgivning.

Vi erbjuder dig en variationsrik nyckelroll på ett lönsamt och välmående företag med högt till tak, god gemenskap och korta beslutsvägar. Du kommer vara en del i ett tryggt, stabilt och högpresterande team som värnar om sina medarbetare. Utöver förmåner erbjuds du en mycket generös ersättningsmodell.

Då vi expanderar letar vi speciellt efter dig som vill kunna växa med ansvar och axla en ledande roll, eventuellt redan från tillträdet.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, 08-511 617 41. Skicka din ansökan
snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert