Frontend-utvecklare

Logotyp

Frontend-utvecklare

XXL är den största och snabbast växande sport- och utomhushandlaren i Skandinavien med 82 varuhus varav 24 i Sverige, 5500 medarbetare och över 40 miljoner sidvisningar varje månad. Under kommande år kommer vår expansion fortsätta såväl nationellt som internationellt.

Just nu står vi inför en omfattande digital satsning och söker därför dig som är en skillad Frontend-utvecklare!

Som frontend-utvecklare är du stationerad på kontoret vid vår Flagship Store – Bromma Blocks. Du ansvarar för rådgivning och byggande av nya webbplatser, förbättring av befintliga webbplatser och anpassning till nya enheter. Du har en känsla för det grafiska resultatet, liksom att hålla koden underhållen och återanvändbar. Vi tror att du tycker om A/B-testning av nya funktioner innan du startar dem på webbplatsen.

För att lyckas i denna roll har du troligen ett par års erfarenhet som frontend-utvecklare med goda kunskaper i HTML5, CSS3 och JavaScript. Du har förståelse för SEO och hur det påverkas av din kod. Har du dessutom erfarenhet från e-handel är det meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är självständig, drivande och resultatorienterad med en god förmåga att driva projekt i mål. Vi tror att du motiveras av att leverera god kvalité och att du har lika höga förväntningar på dig själv som på din omgivning.
Vi erbjuder dig en variationsrik nyckelroll på ett lönsamt och välmående företag med högt till tak, god gemenskap och korta beslutsvägar. Du kommer vara en del i ett tryggt, stabilt och högpresterande team som värnar om sina medarbetare. Utöver förmåner erbjuds du en mycket generös ersättningsmodell.

Är du en person som vill kunna växa med ansvar och axla en ledande roll är möjligheterna till detta goda.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare alexander.nilsson@jobway.se alt. tel:08 511 617 44. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer