Kyltekniker

Logotyp

Kyltekniker

Climapac Stockholm är ett företag som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med att underhålla samt installera energianläggningar.

Huvudfokus är service och underhåll som syftar till att hjälpa kunden att uppnå såväl funktion som ekonomi i deras anläggning. Climapac Stockholm hjälper idag mer än 200 bostadsrättsföreningar samt utför kontinuerlig service och underhåll på mer än 1000 aggregat årligen i stor-stockholmregionen.

Vi söker en driven och erfaren kyltekniker till företag i Stockholm 
Som kyltekniker hos oss på Climapac Stockholm AB kommer du att ansvara över mellan 50–100 av våra avtalskunder där vi kontinuerligt sköter drift och underhåll utav framför allt värme och kylanläggningar. Din primära uppgift är att se till att anläggningarna går så bra de kan under rådande förutsättningar, samt att kontinuerligt förbättra dessa och påtala brister och fel. 

Utöver detta kommer arbetet att bestå av felsökningar, installationer samt att hjälpa till att bidra till teamet med teknisk kunskap.Vi arbetar främst mot kontor, fastigheter, serverrum och datahallar. Något vi valt att inte jobba med är kommersiell kyla samt jourverksamhet.

För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi gärna att du har lång erfarenhet i branschen som kyltekniker och är självgående. Vi arbetar i team för att ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt att komma fram till bästa lösningen på uppstående problem och frågor. Vi ser gärna att du har kunskap inom el, ventilation, styr och regler för att det skall underlätta för dig då detta kommer vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter. Du innehar kylcertifikat och har minst 8-10 års erfarenhet från branschen 

Hos oss på Climapac Stockholm är det viktigt att man känner sig som en del av gruppen, vi är ett mindre företag som värnar om att trivsamheten skall bli så bra som möjligt. Egenskaper som vi gärna ser att du har är: 

  • Tillmötesgående 
  • Ledaregenskaper
  • Utåtriktad
  • Självgående 
  • Driven 
  • Vilja att utvecklas 
  • Lagspelare 
  • Erfarenhet
  • Svenska tal och skrift

Vi är ett företag i expansionsfas vilket innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person, vi värderar rätt person på rätt plats och vi vill att du ska kunna utvecklas inom ditt yrke.  

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett företag med stark teamkänsla där personalomsättningen är låg.Vi är ett företag i expansionsfas vilket innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter. I tjänsten får du tillgång till servicebil och friskvårdsbidrag. Vi försöker ha kontinuerliga aktiviteter med gruppen för att bibehålla en glad och härlig känsla i gruppen. Ersättningsmässigt kan vi erbjuda över marknadsnivå.  

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Climapac Stockholm AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, 08 511 61 741 eller Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert