Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

För Caverions räkning söker vi nu en serviceelektriker till deras enhet i Sollentuna. Enheten består idag av ca 20 personer och arbetar främst med teknikinstallationer och fastighetsdrift.

Arbetsuppgifter:
Som serviceelektriker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och inom fastigheter. Du kommer arbeta med ansvar för uppdragets utförande och kvalité. I dina arbetsuppgifter ingår även daglig rapportering till kund samt att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som serviceelektriker. Du har genomgått en gymnasial utbildning eller motsvarande utbildning. Vidare att du är van med att arbeta självständigt och kan läsa ritningar samt el-scheman. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Även att du är strukturerad, handlingskraftig och gillar att ta egna initiativ. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket god stämning och teamkänsla där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Caverion Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer