Administratör

Logotyp

Administratör

GDS Geo Drilling Solutions är sedan flera år en etablerad leverantör i Sverige som erbjuder sina skandinaviska kunder borrutrustning för försäljning och uthyrning. GDS produktportfölj riktar sig främst till områdena grundläggning, tunnel, damm och geoenergi. I portföljen finns bl. a. premiumprodukterna vattendrivna sänkborrhammare, WAI, från DrillKing, kolloidalkvarnar och injekteringspumpar från Colcrete Eurodrill och GDS egenutvecklade högtryckspumpar för vattendriven borrning. GDS marknadsför och säljer även WAI i Europa, Mellanöstern.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Företagsutvecklande Administratör till vårt team.

Som Företagsutvecklande administratör hos GDS kommer du att administrera den dagliga driften och vara en spindel i nätet. I arbetsuppgifterna ingår det olika uppgifter som lagerhantering, hantera beställningar, inleveranser, utgående leveranser, följa upp kundleveranser, bokning och uthyrningsuppdrag. Du kommer dessutom ha direkt kontakt med kunder och leverantörer därav är det viktigt att du har ett intresse för kundservice och är relationsskapande.

Vi söker dig som har ett har ett genuint intresse för att utvecklas och vara med på vår resa. Som person uppskattas det om du är självgående, ordningsam, relationsskapande och har en tillmötesgående personlighet. Då du kommer att ha direkt kontakt med kunder både inom och utanför Sverige krävs det att du talar flytande svenska och engelska.
Meriterande är om du har erfarenhet ifrån ett administrativt arbete men absolut inget krav då vi värderar rätt person på rätt plats.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba för ett mindre företag där känslan blir familjär, du får vara med i en expansionsfas vilket leder till många utvecklingsmöjligheter inom olika områden för rätt person. Om du vill vara med på resan att utveckla våra rutiner, struktur och verksamhet så finns det fina utvecklingsmöjligheter både arbetsmässigt och utvecklingsmässigt inom företaget. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Geo Drilling Solutions. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert