Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Abima gruppen AB är ett familjeägt företag och har funnits sedan 1957. Vi erbjuder projektering, markanläggning, skötsel och underhåll av grönytor samt relaterad utbildning och rådgivning. Vi är verksamma i hela Mälardalen men har vårt kontor i Stockholm.  Våra kunder är framförallt fastighetsbolag både privata och kommunala och även bostadsrättsföreningar

Vi är i expansionsfas söker nu en arbetsledare till vårt team.

Som arbetsledare hos oss kommer du ha totalansvaret över dina projekt. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. personalansvar och ansvaret över att fördela och leda arbetet gentemot dina medarbetare. Vidare att du har direktkontakt med kunder och tar hand om den dagliga rapportering, kontraktshandlingar och andra frågor som kan komma på tal.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som arbetsledare inom mark och anläggning. Gärna att du har erfarenhet av skötsel och underhåll. Du har genomgått en landskapsingenjörsutbildning eller motsvarade utbildning. Har du erfarenhet inom budgetering och kalkyl är det meriterande men inget krav.

Som person ser vi att du har god kommunikationsförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, handlingskraftig och har ett personligt driv.

 Du måste kunna stå för och arbeta efter våra värderingar – Öppenhet – Respekt – Ärlighet – Ansvar – Affärsmässighet, vilka guidar oss i såväl vårt interna som det externa arbetet.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett familjeägt företag med korta beslutsvägar som värnar om sin personal och välmående. Vi är ett företag i expansionsfas vilket innebär att utvecklingsmöjligheterna är stora och dina arbetsuppgifter kommer ligga direkt under verkställande direktörens. Självklart har vi kollektivavtal och andra förmåner.

Är du intresserad att vara en del i vårt härliga gäng?

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway.. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert