Kyltekniker

Logotyp

Kyltekniker

Stockholmsbaserad totalentreprenör för livsmedelsbutiker som erbjuder service och entreprenad av allt som krävs för att få butiksverksamheten att fungera, dvs. kyla, el, VVS, bygg/inredning, butiksdesign och projektledning. Med oss som partner kan våra kunder utveckla och förbättra sina butiker samtidigt som vi värnar om vår gemensamma miljö. Våra kunder är bland andra Ica, Coop, Hemköp, Willys och Matrebellerna.

Vi expanderar och söker nu en kyltekniker med inriktning installation.

Vi på Timab är i behov av en duktig och härlig kyltekniker med inriktning på installation. Som kyltekniker hos oss på Timab är man del av ett familjärt företag som värnar om god kvalitet och serviceförmåga. Timab erbjuder alltid kunderna individuellt skräddarsydda lösningar inom olika projekt för att uppnå bästa resultat. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kylinstallationer med spetsinriktning för livsmedelbutiker. Vi är idag 35 st anställda hos Timab.

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Då vi värnar om rätt person på rätt plats är vi absolut beredda på att internutbilda personen på plats som kommer att leda till fantastiska utvecklingsmöjligheter inom företag. Vi ser gärna att du har ett kylcertifikat idag men om du inte har det så är vi beredda att hjälpa till med det.
Ett krav för arbetet är att du talar flytande svenska i både tal och skrift samt har B-Körkort.
Som kyltekniker hos oss på Timab kommer man att arbeta mycket ute på plats där social kompetens, frihet under ansvar och att man är en lagspelare värderas högt.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Timab är det otroligt viktigt att man känner sig en som en del av företaget och vi värnar om välmående och trivsamhet. Du kommer att ingå i ett underbart team med olika personligheter och experter.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, hälsokontroller.
Pension enligt kollektivavtal, utlandsresa vartannat år där vi har besökt bland annat Mallorca, Malta och Cypern tidigare år.
För att bli en del av Timabfamiljen är det viktigt att man har roligt tillsammans och därför har vi AW, julbord, sommarfester och mycket annat roligt
Företagsbilen får man givetvis ta med sig hem.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Din anställning kommer att vara direkt till Timab.
Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag,  08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert