Säljande projektledare

Logotyp

Säljande projektledare

I takt med företagets utveckling söker vi nu en säljande projektledare.

Som säljande projektledare hos oss får du en stor insyn i projekten från start till mål. Du kommer att arbeta med alla de olika stegen från att hitta och driva nya projekt till efterkalkyl. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. säljande, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att projekten utförs med hög kvalité och håller sig till budget och tidsramar.

För att lyckas i rollen har du bred erfarenhet av såväl sälj/kundbemötande och svagströmsarbeten, exempelvis inom larm och lås. Meriterande är om du har bakgrund från tidigare arbete inom teleinstallation. Du kommer att vara en viktig kugge i maskineriet och vi ser att du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Du ska bo i Mälardalen-området, ha B körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person är du driven, positiv och har lätt för att etablera kundkontakt. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori till praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.

Du erbjuds en arbetsplats med fast lön, kollektivavtal och ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, allt för att alla ska trivas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert