Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. Vi är idag en del av Estate FM groups och har tillsammans över 900 anställda.

PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR.

Vi arbetar främst med Fiber, FFTH, Kabel-TV, Radiolänkar, Parabolanläggningar, IP-TV, Kommunikationsutrustning, Kameraövervakning, Porttelefoni och Datanät.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en servicetekniker, till Stockholm.

Dagarna hos oss varierar – du kommer huvudsakligen att arbeta med service av kabel-tv i bostäder. Våra kunder är bl.a., kommunikationsoperatörer varav Com Hem AB och Telenor är den största samarbetspartnern, privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och kommunala bostadsbolag.

För att lyckas i rollen har du några års (minst 3 år) erfarenhet i liknande roll, som installatör eller servicetekniker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vi är ett CANT auktoriserat företag så är du behörig inom detta är det meriterande men inget krav.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är självständig men gillar också att jobba i team. Vi ser gärna att du är flexibel samt att du inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter. Då du kommer vara PRIMÄR´s ansikte utåt mot kunder och underentreprenör ser vi att du har en hög socialkompetens och är van att du är van vid att hantera olika typer av människor.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag i expansionsfas. Vi bryr oss om våra medarbetare och det finns stora chanser till utveckling. Andra förmåner är kollektivavtal, servicebil, friskvård m.m.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer