Snickare/fönstermontör

Logotyp

Snickare/fönstermontör

Interoc är en byggkoncern där du kan anlita en enskild spetskompetens eller utnyttja summan av flera specialistbolag. Vi vill att det fungerar från start till mål och att du får den slutprodukt som du förväntat dig, en kvalitet som är rätt för våra kunder och miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ett projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift kunden behöver hjälp med.

Vi har specialister inom:

  • Fasadrenovering, balkongrenovering, hela det yttre klimatskalet
  • VVS-installation, rörinstallation, värme och sanitet
  • Dörr- och fönsterbyte
  • Plattsättning, stora projekt som simhallar, arenor, centrumanläggningar
  • Stambyte, ombyggnad samt ROT-projekt
  • Fastighets- och bostadsutveckling

Vi är certifierade via bl.a. Weber och SPEF och medlemmar i Sveriges Byggindustrier och VVS Företagen. Vi är även ett auktoriserat VVS Företag via Säker Vatteninstallation.

Interoc AB har huvudkontor i Stockholm, Solna Strand, men vi hjälper kunder med olika projekt från hela Sverige. Vi har flera projekt runt om i Stockholm och i Mälardalen så som Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Södertälje, Enköping och Strängnäs.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en fönstermontör/snickare

Du kommer arbeta med att montera fönster, byta fönster, montera fönsterbänkar och isolering på såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Vi åtar oss både mindre och större projekt. Ibland utför vi även leverans och montage av dörrar, både säkerhetsdörrar och andra typer av dörrar.
Inom Interoc Dörr & Fönster AB antar vi oss uppdrag från hela Sverige. Du kommer jobba i en mindre grupp som blir lite av sitt eget team i bolaget.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet från liknande roll. Det kan förekomma några resor om året, därför är det bra om du inte har några problem med att vara borta drygt 5-10 nätter om året. Självklart kan du jobba in så att du kan ta lediga dagar. Vidare är du social, lösningsorienterad och flexibel. Du gillar frihet under ansvar. Då du kommer lyfta tungt är det viktigt att du inte har någon tidigare arbetsskada.

Vi erbjuder dig en roll i ett stort, väletablerat bolag där du får vara med och bygga upp och påverka. Du får en roll med stor frihet och eget ansvar. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, traktamente, lunchkuponger, m.fl.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer