Säljare, profilprodukter

Logotyp

Säljare, profilprodukter

Orrefors och Kosta Boda AB är våra starka och internationellt kända varumärken som ingår i företaget Orrefors Kosta Boda AB med koncernägare New Wave Group. I Kosta, Småland sker allt ifrån produktutveckling, produktion, försäljning, lagerhantering, marknadsföring och administration. Showroom för företagskunder och återförsäljare finns i Kosta, Göteborg och Stockholm. Vi har det lilla företagets känsla för kunden med det stora bolagets resurser.

Nu söker vi en till säljare till vårt team, med fokus på B2B försäljning i distriktet Sundsvall-Linköping. På huvudkontoret i Stockholm finns tillgång till ett showroom för samtliga säljare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir

  •       B2B försäljning mot profilåterförsäljare/presentreklam företag
  •       Ansvara för vissa key account konton
  •       Ansvara för en av våra kedjekunder
  •       Skapa och räkna på offerter och prisbilder

Vi söker dig som är en riktigt duktig säljare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom B2B försäljning. Meriterande om du har arbetat med profilförsäljning mot presentreklam företag tidigare. Du har en naturlig fallenhet för att räkna, se samband och förstå prisbilder och kan snabbt komma till avslut i affärer. Vidare är du intresserad av branschen i syfte att kunna argumentera för våra produkter. Som person tror vi att du är en fena på att multitaska. Våra kunder kräver snabb återkoppling både via mejl och över telefon. Du ska kunna hålla många bollar i luften samtidigt och vara stresstålig. Det är en snabbföränderlig miljö så du måste vara lösningsorienterat lagt för att snabbt kunna hitta lösningar på de problem som uppstår.

Till dig som börjar arbeta hos oss erbjuder vi konkurrenskraftiga löner, förmåner och produkter. Vi är i ständig utveckling och har hög tillväxtambition och högt tempo.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Orrefors Kosta Boda AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer