CCTV Tekniker

Logotyp

CCTV Tekniker

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

BIAB LARM SÖKER CCTV/ NÄTVERKSTEKNIKER

BIAB Larm är i ett expansivt läge och därför söker vi nu en CCTV / Nätverks tekniker. BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.

Som CCTV / Nätverkstekniker kommer du att ansvara för montering och driftsättning av kamerasystem. Du kommer också att utföra installation, underhåll, felsökning samt utökning av servrar, mjukvara, IT-nätverk och kameror. Du kommer att vara en viktig länk mellan Biab Larm och våra kunder samt leverantörer. Du utgår från kontoret i Tullinge alternativt hemifrån.  I tjänsten finns stora möjligheter att utvecklas, både personligen och inom företaget. 

För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från liknande bransch eller är  nätverks/ supportspecialist som vill prova på något nytt. Som person är du drivande och du är en naturlig ledargestalt som tar ansvar och leder uppdragen framåt på bästa sätt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Krav: 

Kunskap data, IT eller nätverk, förstå mjukvara, TCP/ IP, Lan-tekniken och konfiguration

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer