Värmepumpstekniker

Logotyp

Värmepumpstekniker

Vi värmer Sverige grundades 2004 och är idag 28 anställda. Vi hjälper till med allt ifrån inköp till montering och service av olika typer av värmepumpar. Utöver detta har vi även rörmokare, elektriker m.m. som kan hjälpa dig även vid andra projekt. Vår personal är alltid utbildade och kunniga inom sina arbetsområden.

Vi är dagligen ute hos villa- eller fastighetsägare i Storstockholm och installerar eller reparerar olika värmepumpar eller annan rörmokeri. Dessutom har vi utställningar av värmepumpar, bl.a. den enda med Nibe-värmepumpar i Stockholm. Vi har kontor i Hägersten och Sollentuna. 

Vi arbetar med alla typer av uppdrag – stora som små, mot privatpersoner, fastighetsägare, byggherrar och kommuner. Våra arbetsområden handlar om installationer och service av huvudsakligen värmepumpar, vvs, el, ventilation och kyla. Vi är med vid nyproduktion, ombyggnader och nyinstallationer.

Eller bara felsöker och reparerar befintliga installationer. Den röda tråden i allt vi gör har inte så mycket med vad vi gör utan hur vi gör det. Snyggt och inga obehagliga överraskningar är vårt motto. Eftersom vi har gjort alla typer av arbeten är vi bra på att förutse projektets fallgropar och kan förvarna om dem och kringgå dem.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Värmepumpstekniker

Som tekniker hos oss kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete av värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett par år i branschen och har erfarenhet av arbete med värmepumpar. Det är meriterande om du har baskunskaper/utbildning inom el, kyla eller VVS då det underlättar vid felsökning. Du talar och skriver flytande svenska eller engelska och innehar B-körkort.

Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag. Vi har en härlig sammanhållning och på jobbet har vi roligt tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer