VVS-Montör till HSB

Logotyp

VVS-Montör till HSB

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Fastighetsservice är en serviceorganisation till HSB Stockholms alla kunder och medlemmar och ingår i affärsområdet HSB Förvaltning. Verksamhetsområdet erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, drift och energi samt snickeri, vvs och elarbeten. Totalt omsätter Fastighetsservice ca 130 mkr och sysselsätter ca 120 medarbetare. De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar men vi levererar även våra tjänster till kontor, affärslokaler och privata fastighetsägare. Vi verkar i 16 kommuner inom Stockholms län.

ArbetsuppgifterTycker du att mötet med kunden är minst lika viktigt som hög kvalité i ditt utförda arbete, då är du en Rörmokare för HSB Stockholm. Som Rörmokare hos oss har du ansvaret för våra uppdrag inom VVS mot kund. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat;

  • Löpande underhåll som rörmokare
  • Hålla i egna jobb samt större projekt som involverar andra hantverkare

Du arbetar med en handdator, med vilken du hämtar och avrapporterar arbetsorder.

KvalifikationerVi söker dig som är utbildad rörmokare.
Du bör vara mycket händig och självgående, då arbetet innebär mycket varierande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Meriterande är kursen ”Säker vatten”, fördjupade kunskaper inom VVS och svetslicens.

Personliga egenskaperVi lägger mycket stor vikt vid de personliga egenskaperna, då en viktig del av arbetet är kontakten med bostadsrättsinnehavarna och att ge en god service till dem. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver ditt arbete vidare. Vidare har du god förståelse för de fackmässiga aspekterna av arbetet och håller en lugn, stabil och kontrollerad profil i stressituationer.

Du kommer ha mycket kontakt med både Förvaltare och Servicechefer och det ligger i ditt intresse att vårda både relationen till kunden såväl som till kollegorna och samarbetspartners.

Vi erbjuderVi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss till. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Stockholm som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt.

Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska omfatta även medlemmar och kunder. I våra kontakter med kunder och blivande kunder ska vi förmedla en positiv inställning och ta hand om varje uppgift med engagemang och professionalism – de ska känna sig välkomna, sedda och lyssnade på. Som anställd på HSB Stockholm har du möjlighet att vara HSB-ledamot i en bostadsrättsförenings styrelse.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert