Arbetschef till Bygg Om Linköping AB

Logotyp

Arbetschef till Bygg Om Linköping AB

BYGGOM LINKÖPING AB har funnits sedan 1978 och har mer än 30 års erfarenhet av branschen. År 2014 tog Stefan Engström och Richard Krantz över bolaget. Idag är vi ca 40 anställda och omsätter 120 milj. Vi vill vara ett modernt företag som ligger i framkant – ett företag med ordning och reda som använder moderna verktyg för att uppnå de bästa resultaten. Vi tror på ett öppet klimat gentemot våra kunder – från beställning till slutbesiktning.

Vi är ett lokalt byggföretag som till största delen utför byggnation i kommersiella lokaler, fastigheter och bostäder åt fastighetsägare och förvaltare. Vi utför ny- och ombyggnad av industrier, kontor, hyreshus samt butiker och har gedigen yrkeskunskap inom trä, mur, plattsättning och betong. Vi utför även servicejobb som försäkringsskador samt ramavtal på mindre entreprenader.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en arbetschef

Som arbetschef kommer du vara länken mellan arbetsledarna, projektledarna och cheferna. Tjänsten innebär både arbetsledning, projektledning, personalansvar samt administrativa uppgifter. Du kommer ha det övergripande ansvaret för projekten och se till att de genomförs på bästa sätt.

För att lyckas i rollen har du många års erfarenhet av branschen – gärna några år i liknande roll, troligen som arbetschef, projektledare, platschef eller arbetsledare. Du vill vara med och utveckla samt driva projekt med goda resultat och drivs av att ta företaget framåt. 

Vi erbjuder dig att komma till ett väletablerat företag med korta beslutsvägar. Vi är väldigt måna om våra medarbetare och gör allt för att du ska trivas så bra som möjligt hos oss. Du erbjuds även stora utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal, tjänstepension, friskvård och tjänstebil. Andra förmåner är roliga resor och fester.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert