IT-projektledare

Logotyp

IT-projektledare

Lärarförsäkringar grundades år 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av förbundens medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa Sveriges lärare med försäkringar, sparande och pension. Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan arbetar för att upphandla och förmedla de bästa produkterna som finns på marknaden för lärare. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Trygg-Hansa och Sveland. Idag har över 265 000 lärare våra försäkringar. Tillsammans har de drygt 900 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor. Vi står inför en omfattande och spännande IT-satsning varför vi nu söker en projektledare.

Under de kommande åren kommer vårt egenutvecklade affärssystem succesivt att bytas ut samtidigt som delar av IT-arbetet kommer att lyftas in internt. Ditt uppdrag som projektledare kommer vara att ansvara för och projektleda detta arbete. Du ansvarar för projektarbetet samt dess ekonomiska delar vilket bl.a. innebär utveckling samt förvaltning av system, processer och applikationer. Du kommer operativt, tillsammans med leverantörer och medarbetare, driva arbetet framåt. Att du uppskattar att arbeta ”hands on” ser vi som en självklarhet. Kravställning, förhandling, upphandling och inköp är centrala delar i rollen. Det kan även på sikt innebära ett systemsägaransvar för det affärssystem som vi nu står inför att utveckla.

Då stor del av rollen bygger på att samordna, koordinera och bygga processer tror vi att du har minst 4 års erfarenhet från komplexa projekt inom området. Vi vill att du har en gymnasial utbildning. Meriterande är om du har högskoleutbildning samt bakgrund som utvecklare. Detta är dock inget krav. Vi värdesätter bred IT-kompetens då mycket av rollen bygger på att kunna kommunicera med flera olika parter. Vi ser gärna att du har dokumenterat god erfarenhet av processframtagning. Möjligtvis är du en person som arbetat som konsult i flera år och nu söker en spännande utmaning som du kan kombinera med tryggheten som det innebär att arbeta tillsammans med oss. Långsiktighet och struktur är några av nyckelorden som vi tror kännetecknar dig.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med låg personalomsättning, stark teamkänsla och god sammanhållning. Denna sammanhållning skapas bland annat genom gemensamma aktiviteter så som luncher, events och upplevelser. Är du en person som motiveras av att arbeta med något som är betydelsefullt för andra människor så tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss. Fortsättningsvis kommer du att få stort mandat, handlingsutrymme och en generös budget till ditt förfogande för att kunna driva de olika projekten i mål. Då rollen är ny innebär det också en möjlighet att forma och påverka den tillsammans med övrig ledning. Vidare erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal och friskvårdsbidrag på ett välmående, lönsamt och stabilt företag. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde under hösten/vintern.  

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer