Försäljningschef

Logotyp

Försäljningschef

Danmon Group Sweden AB ingår i den internationella koncernen Dan Technologies och har kontor i Norden och Europa. Vi marknadsför video-, ljud- och transmissionsutrustning för professionellt bruk. Företaget har specialiserat sig på teknik för Tv-produktion och representerar några av världens mest framstående tillverkare. Vår affärsidé innebär att sälja kostnadseffektiva och hållbara produktlösningar, som är anpassade efter våra kunders specifika behov.

Danmon Group Sweden AB är en eftertraktad teknologipartner som arbetar med försäljning av lösningar för broadcast och medieindustrin och för stora företag och institutioner. Koncernen är internationell med ca. 155 anställda, med huvudkontor i Köpenhamn. Koncernen har företag i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, Spanien, Portugal och Vietnam.För att driva utvecklingen av främst nya kunder söker Danmon Group Sweden AB en initiativbaserad försäljningschef till vårt team inom Media & Solutions.Vill du arbeta i ett företag som har sina rötter i broadcast-TV och Telecomindustrin och brinner för att få arbeta med försäljningen av den senaste tekniken inom Broadcast, Video, OTT, Storage, AI och andra spännande områden på en marknad där teknikutvecklingen går snabbt framåt?

Du ansvarar för att etablera goda och långsiktiga relationer med kunder som efterfrågar alltifrån coaching till att förbättra och optimera befintliga arbetsflöden. Du kommer att arbeta både med nya och befintliga kunder vilka återfinns inom alla typer av branscher. Planering och uppföljning av marknadsaktiviteter samt utveckling av produktsortimentet är centrala delar i rollen.

Som säljchef kommer du att ansvara för vår säljavdelning med totalansvar för avdelningens prestation och utveckling. I rollen kommer du att leda både det operativa och det strategiska säljarbetet där du även har ett eget försäljningsansvar. Du kommer att delta i sambesök och förhandlingar samt ansvara för måluppfyllnad för hela gruppen. Fullständigt personalansvar med årliga löne- och medarbetarsamtal. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi erbjuder ett spännande och mångsidigt jobb med konkurrenskraftiga villkor, i ett marknadsledande internationellt företag med adress i Kista norr om Stockholm.

Vår organisation präglas av entreprenörskap, affärsmannaskap och högt i tak. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder och leverantörer varför engagemang och inställning är nyckelord vi värderar högt. Vår starka säljkultur sitter i väggarna och genomsyras av kamratskap i samspel med resultat och prestation. Vi tror att du som söker tjänsten är någon som delar våra värderingar och som har en stark vilja att lyckas. Du har en vilja och ett driv som gör att du lyckas i det du tar dig för samtidigt som du har en pedagogisk förmåga och är duktig på att inspirera andra.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde under hösten. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer